Img Loading...

Personalni Treninzi


Central Fitness & Gym Vam nudi trening uz asistenciju ličnog trenera prilagođen Vašim potrebama, svaka kap prolivenog znoja vodi do maksimalnih rezultata. Rad sa ličnim trenerom je namanjen svima koji žele da poprave svoje psihofizičko stanje, imaju problema sa motivacijom ili žele da vežbaju bezbedno zbog zdravstvenih problema. S obzirom na to da većina stanovništva izbegava fizičku aktivnost, a često se susrećemo sa razlogom da nisu dovoljno upućeni i ne znaju šta bi vežbali, PERSONALNI TRENING ili rad sa ličnim trenerom je idealna opcija.

- Koje su prednosti?
Postoje mnoge prednosti u radu sa ličnim trenerom, a neke od njih su:
- Odličan početak:
Ukoliko ste početnik u fitnesu, personalni treninzi su pravo rešenje za vas. Dobar trener će vam vrlo brzo pomoći da uđete u fazu u kojoj će trening postati nezaobilazna stavka u vašem životu. Sa ličnim trenerom ćete prebroditi strah od nepoznatog.
- Individualni pristup:
Lični trener vas vodi kroz ceo trenažni proces prema vašim fizičkim karakteristikama i ciljevima.
- Motivacija:
Lični trener će vam pomoći da ostanete motivisani pri bavljenju rekreacijom, da ne odustajete i da uvek date sve od sebe.
- Efikasnost:
Na treningu sa ličnim trenerom ćete raditi one vežbe koje su okrenute postizanju vašeg cilja. Efikasnost je zagarantovana.
- Stručnost:
Lični trener odlično poznaje procese koji se odvijaju u vašem organizmu za vreme treninga i čuvaće vas od povrede.Rezultati uz personalnog trenera i njegove posvećenosti isključivo vama, sigurno neće izostati!

CENTRAL PERSONALNI TRENINZI

1 Central Personalni Trening


1.000 RSD

  • Personalni

12 Central Personalnih Treninga

11.000 RSD

  • Personalni

Članarina za personalne trenere

2.100 RSD

  • Personalni