Personalni Treninzi

Personalni Treninzi

Central Fitness & Gym

Vam nudi trening uz asistenciju ličnog trenera prilagođen Vašim potrebama, svaka kap prolivenog znoja vodi do maksimalnih rezultata. Rad sa ličnim trenerom je namanjen svima koji žele da poprave svoje psihofizičko stanje, imaju problema sa motivacijom ili žele da vežbaju bezbedno zbog zdravstvenih problema. S obzirom na to da većina stanovništva izbegava fizičku aktivnost, a često se susrećemo sa razlogom da nisu dovoljno upućeni i ne znaju šta bi vežbali, PERSONALNI TRENING ili rad sa ličnim trenerom je idealna opcija.

Personalni Treninzi

Koje su prednosti?

Odličan početak
Ukoliko ste početnik u fitnesu, personalni treninzi su pravo rešenje za vas. Dobar trener će vam vrlo brzo pomoći da uđete u fazu u kojoj će trening postati nezaobilazna stavka u vašem životu. Sa ličnim trenerom ćete prebroditi strah od nepoznatog.
Stručnost
Lični trener odlično poznaje procese koji se odvijaju u vašem organizmu za vreme treninga i čuvaće vas od povrede.Rezultati uz personalnog trenera i njegove posvećenosti isključivo vama, sigurno neće izostati!
Efikasnost
Na treningu sa ličnim trenerom ćete raditi one vežbe koje su okrenute postizanju vašeg cilja. Efikasnost je zagarantovana.
Individualni pristup
Lični trener vas vodi kroz ceo trenažni proces prema vašim fizičkim karakteristikama i ciljevima.
Motivacija
Lični trener će vam pomoći da ostanete motivisani pri bavljenju rekreacijom, da ne odustajete i da uvek date sve od sebe.